Wie zijn wij?

Melissa Sparreboom
Ik ben Melissa Sparreboom. Momenteel zit ik in de laatste fase van de studie diergeneeskunde. Ik heb een grote affiniteit met zowel de praktijk als het bedrijfsleven. Waarom StudentVet? Een bijbaan waarmee je direct veterinaire praktijkervaring opdoet leek voor mij als student de perfecte combinatie om mijn toekomstige vakgebied te ontdekken.
Sjanne foto 2
Ik ben Sjanne Meinders. Ik werk met erg veel plezier als gezelschapsdierenarts bij Caressa Dierenziekenhuizen in Den Haag. Waarom StudentVet? Ik denk dat het erg belangrijk is om als student je goed te oriënteren in wat je in de toekomst wilt bereiken. Veterinaire ervaring opdoen tijdens de studie is daarbij, naar mijn mening, erg belangrijk. Daarnaast kunnen we in de praktijk elk veterinair handje enorm goed gebruiken!

DSC_0106